Hele året

Sesong

1 time opp til 6 timer

Varighet

4 passasjerer

Kapasitet

Kr 490,-

Fra pris

Hele året

Season

1 time opp til 6 timer

DURATION

4 passasjerer

Capacity

Kr 490,-

From Price

Opplev fiske i Nord-Norge

Altafjorden er et utmerket område for ordentlig nordnorsk fiske. På våre turer kan du fiske sei, torsk, hyse, uer, kveite, laks og ørret, hvor de to sistnevnte er mer vanlig å finne i elvene, men om noen av våre gjester ønsker å prøve seg legger vi oss tett inntil land ved utløpene til elvene og gir det et forsøk.

Vi fokuserer på den fisken som gjestene våre aller helst ønsker å fiske – bare gi oss beskjed i forkant av turene på om du har noen spesielle ønsker, så rigger vi opp riktig utstyr for deg.

Eksklusive og private fisketurer

Hvis man har vært på opplevelses- eller fisketurer med store grupper før, vet man av erfaring at opplevelsene sjeldent blir veldig personlig og ofte blir stressende i stedet for avslappende og gøy. Derfor jobber vi kun med små grupper – dette tillater turistene å bli kjent med kapteinen, få mulighetene til å stille spørsmålene de lurer på, og det tillater kapteinen til å se om gjestene har det bra eller ikke, slik at han kan ta hånd om et hvert problem som måtte oppstå.

Turistene velvære og opplevelse er mye viktigere enn å holde seg til en fast agenda hele tiden. Hvis noen er uvel tar vi en pause på land eller går tilbake til havnen, eller hvis fiskemulighetene er dårlig en dag kjører vi et annet sted og gjør noe helt annet.

Sikkerhet i fokus

Sikkerhet er det aller viktigste på turene våre. I Finnmark er det ofte været som dikterer hva som er mulig eller ikke, og som policy går ikke selskapet turer hvis det er noen som helst fare for at vi ikke kan garantere sikkerhet. I slike tilfeller er vi selvfølgelig fleksible på at gjestene enten kan utsette turen til dagen etterpå eller at vi setter opp en annen opplevelse.

Ønsker dere hjelp?

For best mulig opplevelse er det viktig å avtale enkelte ting i forkant. Noen av våre gjester slipper ut fisken igjen, mens andre ønsker å ta den med seg hjem – i det tilfellet kan vi være behjelpelig med filetering, sløying og pakking.

Viktig informasjon

Vi tilbyr tre forskjellige lengder på turene våre – du kan velge mellom 1 time, 2 timer, eller 4 til 6 timer.

Turene inkluderer kaptein/guide, varmdress, redningsvest, og på de lengste turene lett mat og drikke.

Det er mulig å bestille transport til og fra båten – du kan bestille dette som en ekstratjeneste i bookingsystemet.

Det er også mulig å bestille fiskeutstyr for 100 kr per person.

Alkohol er ikke tillatt ombord ved reisen.

Gruppestørrelser er begrenset ved en til fire personer.