Hvem passer turene for?

Turene våre passer for de som kanskje ikke har masse erfaring med fisking, men fortsatt ønsker å gi det et realt forsøk. Du vil få veiledning av kapteinen ombord og sitte igjen med en bedre forståelse enn før du dro ut. Du vil også få opplæring i ordentlig bruk av fiskeutstyret.

Hva burde jeg ha på meg og med meg?

Været i Alta kan variere fra dag til dag, men dette er en del av sjarmen med Finnmark. Fiskerne her i nord har lært igjennom årene hva som egner seg for fjorden, og vi anbefaler våre kunder å følge de samme retningslinjene.

TA PÅ DEG KLÆR
- Ull-undertøy som første lag.
- Fleecejakke, ullgenser og lignende som yttertøy.
- Hodeplagg og handsker som kan motstå fiskelukt.
- Støvler eller andre sko som er vanntette.

Kan jeg låne klær?

Vi leier ut kjeledresser og sikkerhetsutstyr på forespørsel.

Veibeskrivelse

Båtene ligger lett tilgjengelig ved E6 i bukta mot båthavna i utnesbukta. Følg E6 gjennom bossekop til centrum ned til bukta kjør inn ved europris fortsett rett frem til du kommer til båthavna i utnesbukta. Kommer du E6 nord kjører du gjennom rafsboten over Alta brua fortsett forbi flyplassen til europris og følg samme rute ovenfor.

Hva er det jeg skal være med på?

Du møter opp ved Utnesbukta på flytekaien og blir ønsket velkommen av vår skipper.  Skipper er kjentmann i Alta fjorden.

Det informeres om hva vi kan forvente av dagen, sikkerheten om bord og opplæring av bruk av fiskeredskaper og annet utstyr, eget utstyr kan benyttes.

Etter informasjon, setter skipper så kursen fra Utnesbukta, går til fiskeplassene vi har erfaring med, som kan gi god fangst etter årstid og sesong.

Vi må alltid ta værforbehold for våre turer, men gjør vårt ytterste for å gjennomføre turen. Om været gjør fisketuren denne dagen umulig, setter vi opp en ny tur dagen etter, eller du får tilbud om andre aktiviteter.