Kongekrabbetur (uten lunsj)

Bestill i dag!

Sesong:
Hele året
Varighet:
2,5 timer
Kapasitet:
Opptil 10 passasjerer
Fra
1620 NOK

Har du noen spørsmål?

Har du spørsmål om turene våre eller reisen til Alta? Vi har samlet noen av de vanligste spørsmålene her, og gir deg svarene du trenger for å planlegge turen din. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her, er du velkommen til å kontakte oss direkte. Vi er alltid glade for å hjelpe deg.
Få svar her

Opplev en spennende Kongekrabbetur fra Fiskerihavna til krabbefeltet i Altafjorden med Icecube of Aurora. Bli med på en 2,5 timers tur og opplev fangsten av den populære kongekrabben.

Kongekrabben blir fanget i en boks formet felle kalt en teine, som deretter trekkes opp fra sjøen og inn i båten. Du kan observere kapteinen mens han jobber, da han har gjort dette mange ganger tidligere. Når kongekrabben er om bord, kan du holde den forsiktig og ta bilder med den.

Turen starter fra Fiskerihavna i Alta. Du må møte opp 30 minutter før avgang. På møtestedet vil du bli tildelt varme kjeledresser (når det er kaldt vær) og livvester. Når alle er klare, vil du gå med kapteinen til båten.

Vi legger stor vekt på sikkerhet og drar aldri på tur hvis det er noen som helst fare for at vi ikke kan garantere sikkerheten til gjestene våre. Vi tilbyr fleksible alternativer som å utsette turen til neste dag, bytte til en annen opplevelse eller refunderer turen.

Priser:

  • 2,5 timer: 1620 NOK for voksne, 810 NOK for barn (3-12 år)

Book nå og opplev den fantastiske naturen og fangsten av kongekrabbe i Altafjorden med Icecube of Aurora.