Privatturer

Bestill i dag!

Sesong:
Hele året
Varighet:
Kapasitet:
Opptil 10 passasjerer
Fra
10 000 NOK

Har du noen spørsmål?

Har du spørsmål om turene våre eller reisen til Alta? Vi har samlet noen av de vanligste spørsmålene her, og gir deg svarene du trenger for å planlegge turen din. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her, er du velkommen til å kontakte oss direkte. Vi er alltid glade for å hjelpe deg.
Få svar her

Opplev Nord-Norge på ditt eget vis med våre eksklusive privatturer. Uansett hvilken av våre turer du velger, kan du nå nyte en skreddersydd opplevelse i ditt eget private selskap. Enten det er hvalsafari, opplevelsescruise, kongekrabbetur, solnedgangstur, fisketur eller en skreddersydd tur - gir våre privatturer deg muligheten til å utforske Altafjorden og områdene rundt i ditt eget tempo og med din egen personlige guide.

Vår erfarne kaptein vil tilpasse turen etter dine preferanser og interesser, og sikre at du får en unik opplevelse som er skreddersydd for deg og ditt reisefølge. Utforsk de skjulte perlene i regionen, oppdag lokale hemmeligheter og nyt den storslåtte naturen i Nord-Norge på en intim og eksklusiv måte.

På våre privatturer får du også fleksibiliteten til å velge ønsket varighet og avgangstidspunkt som passer best for deg. Enten du reiser alene, som par, med familie eller en gruppe venner, er våre privatturer den ultimate måten å oppleve Altafjorden på en eksklusiv og personlig måte.

Vi sørger også for din sikkerhet og komfort under hele turen. Vår erfarne kaptein vil være der for å gi deg den beste opplevelsen samtidig som dem tar hensyn til dine behov og ønsker. Vi tilbyr også privat transport til og fra båten for å gjøre opplevelsen så sømløs som mulig.

Gi deg selv gleden av å utforske Nord-Norge i ditt eget tempo og på dine egne vilkår. Bestill en privat tur med Icecube of Aurora i dag og skap minner som varer livet ut. La oss ta deg med på en personlig opplevelse du aldri vil glemme i den fantastiske naturen i Altafjorden.

Vi legger stor vekt på sikkerhet og drar aldri på tur hvis det er noen som helst fare for at vi ikke kan garantere sikkerheten til gjestene våre. Vi tilbyr fleksible alternativer som å utsette turen til neste dag, bytte til en annen opplevelse eller refunderer turen.