våre POPULæRe turer

Icecube of Aurora er en lokal aktivitetstilbyder som spesialiserer seg på fisketurer i Altafjorden. I tillegg til dette tilbyr vi muligheten til å oppleve et fantastisk fugleliv, en unik sjønatur og historie fra andre verdenskrig som blant annet Europas største krigsskip Tirpitz som var lokalisert her i Alta. Vårt mål er å tilby fantastiske turer for små grupper og å vise frem Altafjorden i sin prakt, som etterlater deg med et minne for livet.

Fisketur i Altafjorden

Fisketur i Altafjorden

Bli med oss på en spennende fisketur hvor vi fisker populære fiskearter som f.eks. torsk, sei, hyse, uer, kveite og laks for å nevne noen få. Lunsj og varme drikke er inkludert. Sløying og pakking av fisk kan også leveres på etterspørsel.

Les mer
Opplevelsescruise

Opplevelsescruise

På denne turen lar vi fiskeutstyret stå igjen og utforsker den nydelig Altafjorden. Denne turen inkluderer fuglekikking og mye annet spennende dyreliv mens vi utforsker kystlinjen – hvis vi er heldig ser vi kanskje noen delfiner på veien.

Les mer
Midnattsolcruise

Midnattsolcruise

Bli med oss på en kveldstur i Altafjorden hvor vi oppleverer den spektakulære midnattsolen samtidig som vi passerer små bygder og nydelige lave fjell på veien – som i sin helhet skaper et panoramisk bilde.

Les mer
Kongekrabbetur

Kongekrabbetur

Turen går fra Unesbukta til krabbefeltet i Altafjorden. Båten legger seg til bøya, starter opphalingen av teina til båten. Når teinen er oppe blir den heist ombord.

Les mer

Allerede bestemt deg for hva du vil?