Hvalsafari

Bestill i dag!

Sesong:
Vinter
Varighet:
4-5 timer
Kapasitet:
Opptil 8 passasjerer
Fra
2190 NOK

Har du noen spørsmål?

Har du spørsmål om turene våre eller reisen til Alta? Vi har samlet noen av de vanligste spørsmålene her, og gir deg svarene du trenger for å planlegge turen din. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her, er du velkommen til å kontakte oss direkte. Vi er alltid glade for å hjelpe deg.
Få svar her

Bli med på Hvalsafari i Altafjorden og opplev Nord-Norges mest majestetiske skapninger på nært hold. En vintertur i Altafjorden kan være en magisk opplevelse. Ja, det kan være kaldt, men det kan være verdt det for sjansen til å få øye på hvaler.

Nylig har hvaler dukket opp i Altafjorden. Hvalene har migrert lenger nordover, noe som gir oss muligheten til å observere dem i vårt område. De to vanligste artene i Altafjorden er spermhvaler og spekkhoggere, men det er også gode muligheter for å se niser og timesglassdelfiner. Du vil bli overrasket over den lekne og nysgjerrige adferden til de yngste hvalene.

Merk: Det er ingen garanti for at vi alltid finner hvaler, eller at været er optimalt for å oppdage hvaler. Hvis vi ikke oppdager noen hvaler under turen, vil vi inkludere en kongekrabbetur uten ekstra kostnad i løpet av samme tur.

Turen starter fra Fiskerihavna i Alta. Du må møte opp 30 minutter før avgang. På møtestedet vil du bli tildelt varme kjeledresser og livvester. Når alle er klare, vil du gå med kapteinen til båten.

Vi legger stor vekt på sikkerhet og drar aldri på tur hvis det er noen som helst fare for at vi ikke kan garantere sikkerheten til gjestene våre. Vi tilbyr fleksible alternativer som å utsette turen til neste dag, bytte til en annen opplevelse eller refunderer turen.

Priser:

  • 4-5 timer: 2190 NOK for voksne, 1095 NOK for barn (6-12 år)

Opplev den mektige naturen og det rike dyrelivet i Altafjorden på vår spennende hvalsafari. Bli med oss for en uforglemmelig opplevelse!