Solnedgangstur i Altafjorden

Bestill i dag!

Sesong:
Sensommer
Varighet:
2 til 4-5 timer
Kapasitet:
Opptil 10 passasjerer
Fra
980 NOK

Har du noen spørsmål?

Har du spørsmål om turene våre eller reisen til Alta? Vi har samlet noen av de vanligste spørsmålene her, og gir deg svarene du trenger for å planlegge turen din. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her, er du velkommen til å kontakte oss direkte. Vi er alltid glade for å hjelpe deg.
Få svar her

Opplev en av de vakreste kveldsturer på Solnedgangstur med Icecube of Aurora. La deg fortrylle av den unike solnedgangen som legger seg over Nord-Norge på sensommeren.

Len deg tilbake og ta inn omgivelsene rundt deg mens vi venter på at solnedgangen fyller himmelen og sjøen med vakre nyanser av ulike farger. Se sjøen rundt deg glitre og reflektere det oransje lyset solen gir fra seg mens den er på vei bak fjellene i Altafjorden.

Turen starter fra Fiskerihavna i Alta. Du må møte opp 30 minutter før avgang. På møtestedet vil du bli tildelt livvester. Når alle er klare, vil du gå med kapteinen til båten.

Vi legger stor vekt på sikkerhet og drar aldri på tur hvis det er noen som helst fare for at vi ikke kan garantere sikkerheten til gjestene våre. Vi tilbyr fleksible alternativer som å utsette turen til neste dag, bytte til en annen opplevelse eller refunderer turen.

Priser:

  • 2 timer: 980 NOK for voksne, 495 NOK for barn (3-12 år)
  • 3 timer: 1540 NOK for voksne, 770 NOK for barn (3-12 år)
  • 4-5 timer: 2190 NOK for voksne, 1095 NOK for barn (6-12 år)

Opplev den unike og magiske solnedgangen på en uforglemmelig kveldstur med Icecube of Aurora.