Om oss

Hvis du er på utkikk etter en personlig og autentisk opplevelse i Nord-Norge, er Icecube of Aurora det perfekte valget. Med en sterk historie og en lidenskap for å tilby turer som gir minner for livet, gjør vi vårt beste for å skille oss ut fra mengden.
Icecube of Aurora er en aktivitetstilbyder som spesialiserer seg på fisketurer og opplevelser i Finnmark. Selskapet ble grunnlagt i 2011 av Øystein Volden, som har en 30-årig karriere innenfor fiske og oppdrett. Etter å ha oppdaget reiselivsbransjens potensial i Nord-Norge, ble selskapet startet for å gi turister muligheten til å oppleve Altafjorden og det lokale dyrelivet. Icecube of Aurora tilbyr nå fisketur, opplevelsescruise, kongekrabbetur, solnedgangstur og hvalsafari. Selskapet legger stor vekt på små grupper, personlige opplevelser, turistenes velvære og sikkerhet.

Har du noen spørsmål?

Har du spørsmål om turene våre eller reisen til Alta? Vi har samlet noen av de vanligste spørsmålene her, og gir deg svarene du trenger for å planlegge turen din. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her, er du velkommen til å kontakte oss direkte. Vi er alltid glade for å hjelpe deg.