Fisketur i Altafjorden

Bestill i dag!

Sesong:
Hele året
Varighet:
2 til 4-5 timer
Kapasitet:
Opptil 10 passasjerer
Fra
980 NOK

Har du noen spørsmål?

Har du spørsmål om turene våre eller reisen til Alta? Vi har samlet noen av de vanligste spørsmålene her, og gir deg svarene du trenger for å planlegge turen din. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her, er du velkommen til å kontakte oss direkte. Vi er alltid glade for å hjelpe deg.
Få svar her

Opplev den genuine nordnorske fiskeopplevelsen i Altafjorden, en av de beste fiskeområdene i Nord-Norge. På våre turer kan du fiske torsk, sei, hyse, uer og atlantisk kveite for å nevne noen - bare si fra om du har spesielle ønsker så rigger vi opp det rette utstyret for deg.

Vi tilbyr fisketurer for små grupper slik at opplevelsen blir mer personlig og avslappende. Kapteinen vil være tilgjengelig for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg med å få mest mulig ut av turen. Vi legger vekt på gjestenes velvære og ønsker å tilpasse turen etter dine behov. Hvis noen av gjestene skulle bli uvel, vil vi ta en pause på land eller gå tilbake til havnen for å sikre at alle har det bra.

Vi hjelper gjerne til med å sløye, filetere og pakke fisken i en pose for deg hvis du ønsker å spise den under ditt opphold i Alta.

Turen starter fra Fiskerihavna i Alta. Du må møte opp 30 minutter før avgang. På møtestedet vil du bli tildelt varme kjeledresser (når det er kaldt vær) og livvester. Når alle er klare, vil du gå med kapteinen til båten.

Vi legger stor vekt på sikkerhet og drar aldri på tur hvis det er noen som helst fare for at vi ikke kan garantere sikkerheten til gjestene våre. Vi tilbyr fleksible alternativer som å utsette turen til neste dag, bytte til en annen opplevelse eller refunderer turen.

Priser:

  • 2 timer: 980 NOK for voksne, 495 NOK for barn (3-12 år)
  • 3 timer: 1540 NOK for voksne, 770 NOK for barn (3-12 år)
  • 4-5 timer: 2190 NOK for voksne, 1095 NOK for barn (6-12 år)

Bli med på en fisketur du aldri vil glemme med Icecube of Aurora!