Opplevelsescruise

Bestill i dag!

Sesong:
Hele året
Varighet:
2 til 4-5 timer
Kapasitet:
Opptil 10 passasjerer
Fra
980 NOK

Har du noen spørsmål?

Har du spørsmål om turene våre eller reisen til Alta? Vi har samlet noen av de vanligste spørsmålene her, og gir deg svarene du trenger for å planlegge turen din. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her, er du velkommen til å kontakte oss direkte. Vi er alltid glade for å hjelpe deg.
Få svar her

Unnslipp byens stress og mas på en opplevelsesrik tur i Altafjorden. Utforsk alt det området har å tilby av dyreliv, natur, fauna og historie mens du tar deg tid til å virkelig ta det hele inn med alle sansene.

Mens du cruiser gjennom vannet, vil kapteinen fortelle deg alt om Altas rike historie, inkludert "Tirpitz", det tyske krigsskipet, de engelske malmgruvene og observatoriet for nordlys. Tiden flyr mens du lytter til disse fascinerende historiene.

Denne turen vil også ta deg til unike steder der du kan se vakre fugler. Hvis du er interessert i fuglekikking, får du se ulike fugler på cruiset, inkludert stormsvaler, måker, skarv og den mektige havørnen, for å nevne noen. Mens båten ferdes i Altafjorden, kan du også av og til få øye på niser.

Turen starter fra Fiskerihavna i Alta. Du må møte opp 30 minutter før avgang. På møtestedet vil du bli tildelt varme kjeledresser (når det er kaldt vær) og livvester. Når alle er klare, vil du gå med kapteinen til båten.

Vi legger stor vekt på sikkerhet og drar aldri på tur hvis det er noen som helst fare for at vi ikke kan garantere sikkerheten til gjestene våre. Vi tilbyr fleksible alternativer som å utsette turen til neste dag, bytte til en annen opplevelse eller refunderer turen.

Priser:

  • 2 timer: 980 NOK for voksne, 495 NOK for barn (3-12 år)
  • 3 timer: 1540 NOK for voksne, 770 NOK for barn (3-12 år)
  • 4-5 timer: 2190 NOK for voksne, 1095 NOK for barn (6-12 år)

Velkommen om bord på vår Opplevelsescruise i Altafjorden!